Bestelinformatie, retour en klacht

Binnen 5 werkdagen bezorgd in NL

Bestelinformatie, Retour en Klacht

 

Bestelinformatie

Bij Modevakstudio Thirza zijn de artikelen per stuk of vanaf 25 / 50 cm te bestellen.

U kunt het gewenste aantal stuks intikken door op het + of - in het bestelvakje te klikken.

Verder als er bij een kant artikel de volgende afkortingen staan L+R, betekend dat dit kant gespiegeld kan worden. Als u bijv. 1mtr besteld krijgt u 2 stukken van 0,5mtr opgestuurd.

Inloggen

Hier kunt u uw gegevens opslaan zodat bij een volgende bestelling niet alles in gevuld hoeft te worden. Wij doen verder niets met deze gegevens.

Het betekent overigens niet dat u verplicht bent om de gegevens op te slaan. U kunt ook zonder een account aan te maken een bestelling plaatsen.

Retouren

De kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@modevakstudio-thirza.nl Niet aangemelde retouren worden niet verwerkt.

Na verwerking zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Dit geldt niet voor de staaltjes. Helaas is het niet mogelijk om stoffen, elastiek, alles wat op maat geknipt wordt en artikel met korting te retourneren. Dit omdat deze op maat worden geknipt. Wanneer u de stof, elastiek, schouderband enz. vooraf wilt zien en voelen, kunt u een staaltje bestellen.

 

Klacht

Mocht u een klacht hebben, dan raden we u aan om deze kenbaar bij ons te maken door te mailen naar info@modevakstudio-thirza.nl

Copyright @ Modevakstudio Thirza

Betaalmethodes

BANK