Privacy beleid

Privacy beleid

 

Modevakstudio Thirza respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden, wel aan derden die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Modevakstudio Thirza gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

· Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

· Om het winkelen zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.

 

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan op de hoogte.

 

 

Facturatie en boekhouden

Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van E boekhouden. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. E boekhouden is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Ze gebruiken uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van ons, dan kunt u contact met ons opnemen.

Binnen 5 werkdagen bezorgd in NL

Copyright @ Modevakstudio Thirza

Betaalmethodes

BANK